Astăzi gătim simplu, rapid dar super delicios!
Mușchiuleț de porc la tigaie cu legume asortate din gradina noastră.
Este foarte cald și azi și nu vreau sa stau mult timp în bucătărie.
Am tras la tigaie un muschiulet de porc tăiat în bucăți potrivite pe care le-am condimentat după gust.
Am folosit foarte puțin ulei întrucât tigaia Tefal antiaderenta m-a ajutat în acest sens și nu este nevoie de mult ulei.
Când s-a rumenit ușor carnea, am scos-o într-o farfurie și în locul ei am calit usor câteva legume tăiate în bucăți potrivite.
Am folosit ardei gras, dovlecel, cativa cartofi noi taiati marunt, morcov, câteva bucatele de ceapa verde, am condimentat după gust și când au fost rumenite am adăugat peste ele și carnea.
Am amestecat totul, am aromatizat cu usturoi verde si pătrunjel și gata!
Enjoy❤️
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Ultimele comentarii