Ingrediente necesare:
- 500 gr mure
- 150 gr zahar
- 4 ou
- 300 gr iaurt cremos
- 3 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare:
Murele din curtea noastra:
Curatam murele, le spalam sub jet de apa si le pasam impreuna cu 1 lingura de zahar, dupa care strecuram piureul printr-o sita pentru a separa semintele.
Separat, batem ouale cu zaharul vanilat si cu restul de zahar, dupa care adaugam pe rand cate o lingura de piure de mure si o lingura de crema de iaurt.
Mixam bine, dupa care asezam crema in formele dorite si dam la congelator pentru cateva ore bune.
wow, cat de bine arata!!! Vreau si eu o portie dintr-aia, se poate? :D
RăspundețiȘtergereMultumesc!!!!!
RăspundețiȘtergerePoliana, cu mare drag te servesc!!!!!
Te pup
Eu care sunt cel mai mare fan inghetata,declar ca-mi place fooooarte mult.Te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc draga mea!
ȘtergereTe puuup
Ce culoare frumoasa! Foarte buna trebuie sa fie inghetata ta!
RăspundețiȘtergereMultumesc Gabriela.
ȘtergerePup
Doamne ce bine arata:)!!!Un adevarat rasfat! Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc Mara!!!!
ȘtergereA fost delicioasa!
Pupi
Murele au fost ingredientul preferat zilele acestea si la tine si la mine. Pup!
RăspundețiȘtergereDoar sunt reginele sezonului, nu???
ȘtergerePuup
Ador inghetata! Excelent arata!
RăspundețiȘtergereAbia astept sa le culeg si eu pe ale mele cand ajung la tara
RăspundețiȘtergere