facebook

5 iulie 2019

Paste cu ton si pesto


Cand ajungi acasa dupa o zi plina, topit de foame, deschizi usa la frigider si constati un mare gol😀
Intr-un astfel de moment am pregatit cele mai rapide paste ever.
Sa nu spuneti ca voua nu vi s-a intamplat nicodata ca nu va cred 😀

Am pus repede la fiert 1 litru de apa cu un praf de sare si cand aceasta a inceput sa fiarba am aruncat in oala o mana sanatoasa de paste integrale. 
Am intotdeauna in casa delicioasele conserve Eva cu ton in ulei vegetal sau in suc propriu. Le folosesc in salata, la paste sau la pizza.
Am deschis o conversa delicioasa cu ton Eva.
Am scos din congelator cateva cuburi de Pesto pe care l-am depozitat in forma pentru cuburi de gheata.
Cand pastele s-au fiert le-am scurs de apa si le-am amestecat cu pesto si bucati de ton din conserva.
Nu a fost nevoie sa mai condimentez pentru ca pesto este foarte aromat. Am adaugat un strop de ulei de masline si gata masa :)
Am servit impreuna cu un pahar cu vin alb.
Pofta buna! 


Un comentariu:

Ultimele comentarii