Ingrediente necesare:
- 8 oua
- 1.5 kg dovlecei- 5 morcovi
- 200 g faina
- 150 ml ulei
- 150 g cascaval
- 1 ceapa
- 1/2 plic praf de copt
- sare, piper
Mod de preparare:
Curatam dovleceii si morcovii si ii dam prin razatoare.
Intr-un vas incapator, amestecam ouale cu uleiul si apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Amestecam bine pana ce faina este perfect incorporata.
Adaugam dovleceii storsi bine de apa si morcovii rasi ceapa data prin razatoare si cascavalul ras si amestecam bine pana obtinem un aluat uniform.
Acoperim tava cu hartie de copt si adaugam aluatul.
Coacem placinta la 180°C in cuptor preincalzit pentru 40 de minute.
Este minunata atat calda cat si rece.
Sa aveti pofta!!!!
Sursa
Cum sa refuz asa o frumusete de fata?Am servit cu placere,si mi-a placut!
RăspundețiȘtergereMultumsc si pupici cu drag!
Delicioasa placinta asta, servesc si eu cu mare drag!
RăspundețiȘtergerenu am mancat pana acum placinta in asa combinatie, insa am servit acum de la tine o feliua ;))))
RăspundețiȘtergereServiti cu incredere dragele mele ca este tare bunuta!!!!!!
RăspundețiȘtergereVa pup si zi frumoasa tuturor!!!!!