10 iunie 2010
Cartofi noi cu ierburi si verdeata
Ingrediente necesare:
- 1 kg cartofi noi
- 1 lingurita boia de ardei
- 1/2 lingurita ierburi aromate
- 1/2 lingurita busuioc praf
- 1/2 lingurita sare
- 3-4 linguri ulei de masline
- piper
- patrunjel
- marar
Mod de preparare:
Cartofii se spala bine cu un burete aspru si se sterg cu prosop de hartie. Se pun intr-un castron mare si se amesteca bine cu toate ingredientele, dupa care se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pana se rumenesc bine( in tava nu se mai pune nimic). Se mai "scutura" tava din cand in cand pentru a prinde crusta pe toate partile.
Se servesc calzi presarati cu verdeata tocata marunt.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Ultimele comentarii