14 octombrie 2012

Gogosari umpluti



Ingrediente necesare:

- 1 kg carne de curcan
- 10 gogosari ( dovlecei, ardei - eu am folosit combinat)
- 3 cepe
- 2 morcovi
- 1 dovlecel
- 1 ardei rosu
- 1 ardei galben
- 1 leg patrunjel
- 6 lg pasta de tomate
- 2 oua
- 100 gr orez
- 1 borcan rosii in bulion sau suc de rosii
- 2 pahare cu vin
- cimbru
- sare
- piper



Mod de preparare:

Tocam marunt la robot morcovii, dovlecelul, ardeiul rosu si galben, ceapa si le calim in putin ulei.
Cand legumele sunt calite, adaugam pasta de tomate, 1/2 pahar cu vin si mestecam continuu timp de 2-3 minute dupa care adaugam orezul.
Dupa ce aceasta compozitie s-a racit, adaugam carnea tocata, ouale, patrunjelul tocat fin, un praf de cimbru, sare si piper si cu aceasta compozitie delicioasa umplem gogosarii ( Eu am facut o tava combinata pentru a satisface preferintele intregii familii:))
Ii asezam intr-o tava incapatoare si adaugam peste ei rosiile in bulion facute pasta la robot sau suc de rosii, restul de vin, cimbru, sare si piper si dam la cuptor la foc mediu timp de aproximativ 1 ora.
Ii servim cu smantana, iaurt sau dupa preferinte.


6 comentarii:

  1. Vai ce bine arata, mi s-a facut foame!! Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Aoleu, ce mancare bunaaa! Ce de legume aici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata minunat...si-mi inchipui ce gust bun au...! Multumesc pentru reteta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua!
    Cristina's world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere

Ultimele comentarii