28 mai 2012

Chiftelute de pui cu dovlecei si susan




Ingrediente necesare:
 un piept de pui
2 dovlecei
1 morcov fiert
1 cartof fiert
2 fire usturoi verde
patrunjel
1 ou
2 linguri pesmet
faina
susan
sare
piper

Mod de preparare:
Spalam pieptul de pui si il tocam.
Spalam dovleceii, le indepartam coaja, ii dam pe razatoarea mare, dupa care ii asezam intr-o strecuratoare mare pentru a se scurge apa pe care o lasa. Mai presam din cand in cand cu degetele pentru a se scurge apa mai bine.
Pasam morcovul si cartoful si facem un amestec din carne, dovlecei, legume, oul batut, usturoiul taiat fin si patrunjel.
Adaugam 2 linguri de pesmet, condimentam cu sare si piper si framantam compozitia 2-3 minute.
Cu o lingura, luam din compozitie si formam in palma bilute de marime potrivita pe care le dam prin putina faina si prin susan si le asezam la prajit in uleiul incins.
sau susan negru

Le intoarcem des pentru a capata culoare aurie.
Servim cu salata asortata.

9 comentarii:

  1. Buna idee si foarte frumoasa prezentare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot ce-i in prima imagine imi apartine nu?;) Apetisant arata! pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesanta reteta. Frumos blog! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva mii de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere

Ultimele comentarii