27 septembrie 2011

Tocanita de rosii si ardei cu piept de pui

Ingrediente necesare:

- 1 piept de pui
- 2 Kg rosii
- 1 Kg ardei
- 3 cepe rosii
- 5 catei usturoi
- patrunjel
- sare, piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata, se spala bine in apa rece si se taie fasii.
Se pune la calit intr-o craticioara cu cateva linguri de ulei.


Rosiile spalate se oparesc pentru a le putea decoji usor.
Ardeii si ceapa se toaca Juliene.
Dupa ce s-a calit carnita de pui, se scoate pe o farfurie si se acopera.
In uleiul ramas se calesc ceapa si ardeii.


Dupa ce s-au calit adaugam rosiile decojite, tocate cubulete, acoperim cu un capac si fierbem la foc potrivit aproximativ 20 de minute.


Cand legumele sunt gatite adaugam carnita prajita, patrunjelul si usturoiul tocat, potrivim de sare si piper si gata tocanita :) .


Pofta buna!!!

2 comentarii:

  1. Tocmai ce-am terminat aceasta tocana de gatit si deja imi ploua in gura pana se raceste! Miroase demential!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci???????/ Cum a fost?????
      Sunt convinsa ca delicioasa, iar acum.... imi ploua mie in gura :)))
      Te pup

      Ștergere

Ultimele comentarii