16 decembrie 2010

Creveti imperiali

Ingrediente necesare:

- o cutie creveti
- un pahar vin alb
- rozmarin
- busuioc
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- zeama de lamaie
- sare
- piper cu lamaie
- un cub unt
- 1 piersica din compot
Mod de preparare:

Crevetii spalati si curatati se pun la marinat pentru 30 de minute.
Preparam marinata din vin, rozmarin, busuioc, ulei, zeama de lamaie, usturoiul zdrobit,sare, piper. Introducem crevetii intr-o punga, adaugam marinata si lasam la frigider pentru 30 de minute.
Dupa ce s-au marinat, ii asezam pe betisoare pentru frigarui si ii punem pe gratar.
Separat, intr-o craticioara mica, facem un sos din zeama care a ramas de la marinat si un cub de unt.
Piersica o taiem cubulete mai mari si o rumenim pe gratar.
Asezam frigaruile de creveti pe un pat de orez galben impreuna cu piersica si stropim cu sosul obtinut.

Servim cu un pahar de roze.

Un adevarat deliciu!!!!!!

2 comentarii:

Ultimele comentarii