20 iunie 2010

Ciulama de pui cu ciupercute












 Ingrediente necesare:
- 1/2 kg ciuperci
- 1 piept pui
- 2 linguri faina
- 100 gr. smantana
- marar
- sare piper

Pieptul de pui spalat, se taie cubulete se condimenteaza si se pune la calit in 3-4 linguri ulei. Dupa ce s-a rumenit, se scoate si se lasa intr-un vas acoperit.
Uleiul ramas se pune intr-o oala mai mare in care se pun ciupercile si se lasa la calit 5 minute amestecandu-se cat sa nu se lipeasca. Se adauga apa cat sa acopere putin ciupercile, si se lasa sa fiarba pana se inmoaie ciupercile si apa scade. Cand ciupercile au fiert, se pune pieptul de pui si se lasa sa fiarba impreuna timp de 10 minute. Apoi se adauga 2 linguri faina, si se amesteca bine. Se pune smantana, se incorporeaza bine si se adauga verdeata taiata marunt.
Ciulama cu ciuperci si piept de pui se serveste calda.
Pofta buna! 

3 comentarii:

  1. Mmmm ce bunatate, tare imi place reteta asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult cum arata si cred ca are un gust fantastic!!! Miiam!!!

    Iulia

    RăspundețiȘtergere

Ultimele comentarii