Ingrediente necesare:
- 1 pachet mare piscoturi
- 50 ml coniac
- 2 pachete crema tiramisu
- cacao
- 400 ml lapte ( pt prepararea cremei)
- 2 plicuri zahar vanilat
- cafea
- cafea
Mod de preparare:
Se prepara 300 ml cafea in care se adauga 2 pliculete zahar vanilat, iar dupa ce s-a racit se adauga si coniacul.
Se ia piscoturile si se inmoaie in cafea pe ambele parti, dupa care se aseaza la rand pe o tava cu margini inalte.
Dupa ce am asezat primul strat de piscoturi, se adauga jumatate din crema care se prepara conform instructiunilor de pe cutie, se niveleaza bine crema cu o lingura dupa care se aseaza un alt strat de piscoturi inmuiate in cafea.
Deasupra se pudreaza cacao , cu o strecuratoare mica, pana se acopera intr-un strat uniform.
Se lasa la rece pt a se inmuia bine piscoturile dupa care se serveste.