Ingrediente necesare:
un piept de pui
2 dovlecei
1 morcov fiert
1 cartof fiert
2 fire usturoi verde
patrunjel
1 ou
2 linguri pesmet
faina
susan
sare
piper
Mod de preparare:
Spalam pieptul de pui si il
tocam.
Spalam dovleceii, le
indepartam coaja, ii dam pe razatoarea mare, dupa care ii asezam intr-o
strecuratoare mare pentru a se scurge apa pe care o lasa. Mai presam din cand
in cand cu degetele pentru a se scurge apa mai bine.
Pasam morcovul si cartoful
si facem un amestec din carne, dovlecei, legume, oul batut, usturoiul taiat fin
si patrunjel.
Adaugam 2 linguri de pesmet,
condimentam cu sare si piper si framantam compozitia 2-3 minute.
Cu o lingura, luam din
compozitie si formam in palma bilute de marime potrivita pe care le dam prin
putina faina si prin susan si le asezam la prajit in uleiul incins.
sau susan negru
Le intoarcem des pentru a
capata culoare aurie.
Servim cu salata asortata.
Buna idee si foarte frumoasa prezentare!
RăspundețiȘtergeremultumesc!
ȘtergereUn turnulet foarte apetisant.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
multumesc!!!!
Ștergerepuuup
Tot ce-i in prima imagine imi apartine nu?;) Apetisant arata! pup
RăspundețiȘtergerecu mare drag!!!!!!!
Ștergerepuuuup
Foarte interesanta reteta. Frumos blog! Felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc!!!!
Ștergere