Este o prajitura extrem de simpla si rapid de pregatit. Mai jos veti gasi si reteta video
Ma puteti urmari pe Instagram si pe Facebook
Ingrediente necesare:
- biscuiti Petit Beurre
- 200 ml frisca lichida
- 500 gr mascarpone
- 20 gr. zahar pudra
- 4 batoane ciocolata
- 1 baton ciocolata alba
- lichior crema ciocolata
Mod de preparare:
Se mixeaza marcarpone cu frisca lichida si zaharul pudra. Se adauga o lingura lichior de ciocolata si se omogenizeaza compozitia.
Batoanele de ciocolata se maruntesc si se adauga in crema.
Montam prajitura astfel:
Biscuitii se scufunda putin in lichior de ciocolata si se monteaza primul strat la baza tavii, peste ei adaugam primul strat de crema, alt strat de biscuiti si inchidem cu un strat de crema.
Deasupra faramitam ciocolata si dam la frigider pentru 2 ore.
Reteta video o gasiti aici
Enjoy 💓
As face-o si eu!
RăspundețiȘtergere