Ingrediente necesare:
- 380 gr faina
- 200 gr unt la temperatura camerei
- 200 gr zahar pudra
- 80 gr migdale macinate
- 4 galbenusuri
- esenta vanilie
- coaja de lamaie
- 1/2 linguria praf de copt
- dulceata preferata
- un praf de sare
Mod de preparare:
Incepem prin a mixa untul moale cu zaharul pudra pentru aproximativ 1 minut. Adaugam galbenusurile, esenta de vanilie si coaja de lamaie si mixam pentru inca 2 -3 minute.
Adaugam migdalele maruntite, praful de copt si sarea si mixam din nou 1 minut, pana le amestecam. La final adaugam toata faina si o incorporam usor la viteza mica.
Punem aluatul intr-o folie de plastic si il dam la frigider pentru 20 de minute.
Dupa ce acesta s-a racit, il impartim in 2 parti si intindem cu un sucitor.
Decupam fursecurile cu o forma rotunda. O parte ramane intreaga iar cealalta parte o decupam cu o forma de cerc mic, sau steluta.
Coacem discurile de aluat in cuptorul preincalzit, la 180 de grade pentru aproximativ 10 minute.
Cand acestea s-au racit, pudram fursecurile decupate cu zahar pudra.
Pe discul intreg adaugam dulceata si il lipim cu discul pudrat obtinand astfel fursecul Linzer.
Sunt fragede si delicioase!
Enjoy 💓
Suuuuper!
RăspundețiȘtergere