O
reteta clasica de brownie, umeda in interior și super ciocolatoasa,
sigur va va face viata mai frumoasa, sau măcar weekendul care vine! 😉
Eu i-am adăugat și o mana generoasa cu zmeura si nuca și a ieșit un deliciu! 🤩
Eu i-am adăugat și o mana generoasa cu zmeura si nuca și a ieșit un deliciu! 🤩
Ingrediente:
400 g ciocolata
230 g unt
350 g zahar
230 g faina
6 oua
40 g cacao
o mana cu zmeura si nuca
Mod de preparare:
Mod de preparare:
Rupem ciocolata in bucati si o punem pe bain marie impreuna cu untul.
Amestecam pana se topesc si se omogenizeaza.
O luam de pe bain marie, o lăsăm sa se răcorească 10-15 ninute, adaugam zaharul și ouale si mixam pana se omogenizeaza bine.
Faina se amesteca cu cacaua, se cern printr-o sita si se adauga in compozitie.
Amestecam si omogenizam totul.
Dacă vreți sa daugati si voi zmeura si nuca, acum este momentul.
Amestecam pana se topesc si se omogenizeaza.
O luam de pe bain marie, o lăsăm sa se răcorească 10-15 ninute, adaugam zaharul și ouale si mixam pana se omogenizeaza bine.
Faina se amesteca cu cacaua, se cern printr-o sita si se adauga in compozitie.
Amestecam si omogenizam totul.
Dacă vreți sa daugati si voi zmeura si nuca, acum este momentul.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia.
Coacem 30-35 minute in cuptorul preincalzit.
Prăjitura se va rumeni la exterior dar va rămâne moale și umeda in mijloc.
Coacem 30-35 minute in cuptorul preincalzit.
Prăjitura se va rumeni la exterior dar va rămâne moale și umeda in mijloc.
Se serveste simpla, cu ganache de ciocolata, sos de caramel sarat sau
orice combinație va face cu ochiul.
Va garantez ca este un deliciu si ca veti faceti multe drumuri spre tava cu prajitura,
Va garantez ca este un deliciu si ca veti faceti multe drumuri spre tava cu prajitura,
pana o veți termina 🙈
Avem doritori de ciocolata pe aici?
Avem doritori de ciocolata pe aici?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Ultimele comentarii