Ingrediente necesare:
- 1 dovlecel
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 1 telina
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 2 cartofi
- 1 borcan rosii in bulion
- 1 legatura patrunjel frunze
Mod de preparare:
Se curata legumele de coaja si se pun la fiert intregi intr-un vas cu apa, la foc potrivit.
In momentul in care legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile in bulion si fierbem pana sunt gata.
Dupa ce legumele au fiert bine, le pasam cu blenderul sau mixerul pana obtinem o crema, potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat marut.
Se serveste impreuna cu crutoane de paine cu seminte.
Am ajuns la fix.Servesc masa la tine pentru ca tare-mi place ce ai gatit.Te pup!
RăspundețiȘtergereTe servesc cu mare drag!!!!!
RăspundețiȘtergerePup
Ador supa asta,in special cu niste crutoane!
RăspundețiȘtergereFoarte bună! Și eu am făcut acum câteva zile! Pupici :)
RăspundețiȘtergereMultumesc!!!!
RăspundețiȘtergereVa pup