- 2 bucati somon
- 1 pahar vin alb
- zeama de lamaie
- ulei de masline
- busuioc
- ghimbir
- un cub unt
- sare
- boabe de piper Mod de preparare:
Se curata somonul si se spala bine.
Se pregateste marinata din vin, zeama de lamaie,ulei, ghimbir, sare, piper. Se introduce pestele in marinata si se lasa 30 de minute.
Se incinge gratarul si se prajeste somonul.
Zeama care a ramas de la marinata se pune intr-un vas pe foc, se adauga unt si se obtine un sos delicios.
Se serveste cu acest delicios sos si cu garnitura dupa preferinte.
de nota 1o! te pup, la multi ani!
RăspundețiȘtergereMultumesc!!!
RăspundețiȘtergereSi eu te pup si LA MULTI ANI!!!!!
El salmón es mi debilidad me encanta y con eas salsita estupensa ,me quedo en tu blog y acompañarte y compartie recetas ,muchas bendiciones y abrazos,besos.
RăspundețiȘtergeregracias!!!!!
RăspundețiȘtergereEs verdad, es maravilloso!!!!
Proebalo con confianza, merece.
Abrazos y bienvenida en mi blog!!!!
Excelent! Arata extraordinar de bine. Ti se face foame instantaneu.
RăspundețiȘtergereMultumesc!!!!
RăspundețiȘtergereEste delicios!