28 iulie 2009
Pui la tava cu cartofi si mirodenii
Ingrediente necesare:
- 1 pui intreg
- 1 kg cartofi
- 3-4 linguri ulei
- mirodenii pentru pui
- sare, piper
Mod de preparare:
Se curata puiul, se spala bine, se taie bucati sau se despica pe spate si se aseaza intreg. Intr-un vas se pune uleiul, mirodeniile, sarea si piperul si face un amestec cu care se unge bine carnea pe toate partile. Cartofii se curata, se taie rondele si se dau si ei prin amestecul cu mirodenii. Se ia o tava mare, in mijloc se aseaza puiul, iar pe margini se aseaza cartofii. Se pune o cana de apa in tava si se da la cuptor la foc potrivit pana se patrunde bine. Se serveste cu salata de sezon.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Ultimele comentarii