8 septembrie 2010

Salata aromata cu sardine

Ingrediente necesare:

1 cutie sardine in ulei sau in sos tomat
rosii
ardei gras + ardei capia
salata
castraveti
rosii cherry
telemea de capra
chilli scharf
amestec pentru salata Kotany
paine prajita
ulei de masline cu ierburi aromate
otet balsamic
sare
Mod de preparare:

Se spala toate legumele si se toaca bucatele intr-un bol. Telemeaua se spala bine si se taie cubulete, iar rosiile cherry in jumatati.
Painea se pune la prajit si dupa ce este gata se taie cubulete pentru a obtine crutoane.
Amestecul de salata Kotanyi il amestecam cu 7 linguri de apa, 2 linguri otet si 5 linguri ulei.
Asezam legunele taiate si amestecate pe un platou impreuna cu crutoanele de paine, turnam dressingul Kotanyi, adaugam bucatile de sardine taiate fasii si restul de crutoane si servim.
Cine doreste, poate adauga si ou fiert  .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii