6 ianuarie 2012

Salata Boeuf

Chiar daca a trecut perioada sarbatorilor in care probabil pe fiecare masa a existat vestita Salata Boeuf, v-o prezint si eu azi pe cea pregatita de mine care a fost delicioasa si apreciata si pe care am decorat-o de pe modelul Laurei care mi-a parut minunat.
A facut senzatie printre invitati!!!!

Ingrediente necesare:
- 2 bucati piept de pui
- 6 cartofi
- 8 morcovi
- 6 radacini pastarnac
- 3 radacini patrunjel
- 1 borcan castraveti murati
- 1 borcan gogosari murati
- 300 gr maioneza


Mod de preparare:
Spalam castravetii si gogosarii sub jet de apa si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.
Punem pieptul de pui la fiert in apa cu un praf de sare.
Intr-un alt vas, punem la fiert legumele intregi, curatate, impreuna cu un praf de sare.
Dupa ce legumele si pieptul de pui au fiert, le scurgem bine si le tocam cubulete impreuna cu castravetii si gogosarii murati.
Adaugam maioneza si potrivim de sare.
Ansamblam salata pe un platou cu ajutorul unui cerc detasabil al unei forme pentru tort si nivelam bine.
Scoatem cercul detasabil si imbracam salata intr-un strat de maioneza.
Decoram dupa preferinte cu felii de ou, patrunjel, masline etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii