Ingrediente necesare:
- 1 pachet macaroane
- 4 oua
- 1/2 kg telemea de vaci
- 1/2 kg telemea de oaie
- 1 cana lapte
- unt
Mod de preparare:
Fierbem macaroanele in apa cu sare, iar dupa ce s-au gatit le spalam sub jet de apa rece.
Dam branza pe razatoare sau o faramitam la robot, adaugam laptele si 2 oua si amestecam bine.
Compozitia de branza o amestecam cu macaroanele si punem totul intr-o cratita unsa cu unt.
Deasupra punem celelalte 2 oua zbatute si dam la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 40 de minute.
O cina perfecta. Fain ti-a iesit ;
RăspundețiȘtergereMerci Gaby!!!!
RăspundețiȘtergereReteta asta imi aduce aminte de bunica mea care ne-o pregatea cand eram mici :)
De cand n-am mai gatit macaroane ... tare pofta mi-ai facut !
RăspundețiȘtergereAcum ma duc sa fac macaroane! O sa ma ai pe constiinta daca ma ingras!:))))
RăspundețiȘtergereCum ti-au iesit???
RăspundețiȘtergereDespre ingrasat, stai linistita ca atunci suntem doua pt ca asta am mancat si eu in aceasta seara :))))
Cum au iesit? Pai tu sa-mi spui...:) Accept si critici daca e cazul...pot fi constructive:))
RăspundețiȘtergereNu am apucat sa gust din ele azi.
RăspundețiȘtergereMaine iti spun :))