Ingrediente necesare:
- 1 kg de rosii bine coapte
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- ¼ telina + frunze
- 3 cartofi mici
- patrunjel
- sare
- piper
- cimbru uscat
- 2 litri apa
Mod de preparare:
Se pun la fiert 2 litri de apa. Cand apa a clocotit se adauga legumele taiate marunt si se acopera cu un capac.
Cand legumele sunt aproape fierte se adauga si rosiile pe care le-am oparit pentru a le curata de pielite.
Se mai lasa la fiert pana cand toate legumele sunt gata.
Intreaga compozitie se amesteca cu blenderul pana cand se paseaza toate legumele si supa devine crema.
Se adauga sare si piper, se pune patrunjelul, frunze de telina tocate si cimbru uscat.
Se serveste fie calda in zilele racoroase sau rece in zilele caniculare
ce bine arata supica ta
RăspundețiȘtergereMultumesc Naty!
RăspundețiȘtergereEste delicioasa si foarte sanatoasa.