10 mai 2009
Piept de pui cu sos de legume si garnitura de orez.
Ingrediente necesare:
- un piept de pui
- un borcan suc de rosii
- morcovi
- ceapa
- mere
- rosii
- dovlecei
- sare, piper
- busuioc, salvie
- ulei de masline
- orez
- o lingurita de miere
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui in fasii si se pune la calit in putin ulei de masline si o lingura de apa.
Separat, se taie dovleceii si morcovii in felii subtiri si lunguiete, ceapa se taie juliene, marul se curata de coaja si se taie in felii subtiri, iar rosiile se taie cubulete mici.
Toate aceste legume se pun la calit in putin ulei si o lingura de apa, se adauga sucul de rosii, se adauga mirodeniile dupa gust si se fierb sub capac, la foc potrivit cca 20 de minute.
Cand sosul este aproape gata, se adauga mierea si pieptul de pui calit.
Se serveste alaturi de orez fiert sau orice alte paste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Ultimele comentarii