10 mai 2009
Paste cu branza dulce.
Ingrediente necesare:
- 1 kg branzica dulce de vaci
- 1 pachet de paste lungi( gen spaghete)
- o cana de lapte
- 3 oua
- stafide
- 1/2 cana zahar
- un cub de unt
- 2 plicuri zahar vanilat ( sau esenta vanilie)
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert in apa cu sare si o lingura de ulei si se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece.
Separat se pregateste amestecul de branza. Se pune branzica intr-un castron mare, se adauga ouale, zaharul, untul si stafidele care au stat in apa calda pt a se inmuia. Acest amestec de branza se impreuna cu pastele fierte, se amesteca bine, se adauga laptele si se aseaza intr-un vas de yena uns bine cu unt. Se da la cuptor pana se rumeneste bine. Cand este gata, se portioneaza si se serveste presarat cu zahar.
Un desert usor de facut si foarte gustos
RăspundețiȘtergerevargabeles! minunat! sar'mana ca mi-ai amintit de reteta :)
RăspundețiȘtergereCu mult drag!!!!
RăspundețiȘtergerefoarte buna reteta, am incercat-o si eu, pupp
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ti-a placut Cori!!
RăspundețiȘtergerePup si eu