Mușchiuleț de porc cu legume, o friptura extrem de gustoasă.
Am folosit un muschiulet de porc de aproximativ 600 gr pe care l-am spălat și l-am curățat de pielite.
L-am condimentat cu sare, piper, un praf de boia si cimbru, l-am așezat intr-un vas termorezistent si l-am uns pe deasupra cu dulceață de ardei iute.
Am curățat câteva legume (morcov, praz, cartof), le-am tăiat în bucăți potrivite și le-am condimentat cu sare, piper, cimbru și un praf de usturoi.
Le-am adăugat langa muschiuletul condimentat, am stropit totul cu ulei de măsline, am pus și o căpătâna de usturoi tăiată în jumătate, am acoperit totul cu folie și am gătit la 220 de grade pentru aproximativ 50-60 de minute.
O friptura delicioasa, moale, suculenta și aromata!
Dulceața de ardei iute ii da un gust aparte!
Enjoy❤️
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Ultimele comentarii