Ingrediente necesare:
- 10 cartofi
- 6 copanele pui
- 2 cepe
- 4 linguri pasta de tomate
- 3 catei usturoi
- leustean
- sare, piper
Mod de preparare:
Curatam cartofii de coaje, ii taiem in cuburi potrivite si ii punem in apa rece.
Prajim copanelele de pui, le scoatem intr-o farfurie si le acoperim cu un capac.
Curatam ceata, o taiem juliene si o calim la foc potrivit dupa care adaugam si 1/2 pahar apa.
Dupa ce am calit ceapa punem pasta de tomate si amestecam continuu pentru 2 minute.
Adaugam 1 litru de apa si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute, dupa care adaugam cartofii taiati cuburi.
Acopeim vasul cu un capac si tinem la fiert pana se inmoaie cartoful .
Dupa ce cartoful este moale, punem si copanelele prajite, usturoiul tocat marunt, potrivim de sare si piper, adaugam leusteanul tocat marunt si dam la cupror pentru 15 minute.
sper sa imi iasa !
RăspundețiȘtergereTrebuie sa iti iasa.
RăspundețiȘtergereSucces!