4 iulie 2011

Tocanita de cartofi cu pui


Ingrediente necesare:
- 10 cartofi
- 6 copanele pui
- 2 cepe
- 4 linguri pasta de tomate
- 3 catei usturoi
- leustean
- sare, piper

Mod de preparare:

Curatam cartofii de coaje, ii taiem in cuburi potrivite si ii punem in apa rece.
Prajim copanelele de pui, le scoatem intr-o farfurie si le acoperim cu un capac.
Curatam ceata, o taiem juliene si o calim la foc potrivit dupa care adaugam si 1/2 pahar apa.
Dupa ce am calit ceapa punem pasta de tomate si amestecam continuu pentru 2 minute.
Adaugam 1 litru de apa si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute, dupa care adaugam cartofii taiati cuburi.

Acopeim vasul cu un capac si tinem la fiert pana se inmoaie cartoful .
Dupa ce cartoful este moale, punem si copanelele prajite, usturoiul tocat marunt, potrivim de sare si piper, adaugam leusteanul tocat marunt si dam la cupror pentru 15 minute.

2 comentarii:

Ultimele comentarii