Ingrediente necesare:
- 4 oua
- 100 ml lapte
- 60 ml ulei
- 250 gr. faina
- 200 gr. zahar
- 2 linguri cacao
- esenta migdale
- migdale pisate sau feliate
- 1/2 pachet praf de copt
Mod de preparare:
Amestecam bine ouale intregi impreuna cu zaharul, adaugam laptele, uleiul treptat turnat incetul cu incetul alternativ cu faina in care am pus si praful de copt.
Amestecam bine cu mixerul pana cand compozitia devine cremoasa.
Adaugam esenta de migdale si migdalele macinate.
Luam o mica parte din compozitie si o amestecam separat impreuna cu cacaoa.
Tapetam cu hartie de copt doua forme pentru chec, asezam un strat din crema alba, un strat din crema cu cacao, presaram migdale si dam la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 40 de minute.
Dupa ce este bine copt servim feliutele de chec presarate cu zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Ultimele comentarii