Ingrediente necesare:
- o cutie creveti
- un pahar vin alb
- rozmarin
- busuioc
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- zeama de lamaie
- sare
- piper cu lamaie
- un cub unt
- 1 piersica din compot
Mod de preparare:
Crevetii spalati si curatati se pun la marinat pentru 30 de minute.
Preparam marinata din vin, rozmarin, busuioc, ulei, zeama de lamaie, usturoiul zdrobit,sare, piper. Introducem crevetii intr-o punga, adaugam marinata si lasam la frigider pentru 30 de minute.
Dupa ce s-au marinat, ii asezam pe betisoare pentru frigarui si ii punem pe gratar.
Separat, intr-o craticioara mica, facem un sos din zeama care a ramas de la marinat si un cub de unt.
Piersica o taiem cubulete mai mari si o rumenim pe gratar.
Asezam frigaruile de creveti pe un pat de orez galben impreuna cu piersica si stropim cu sosul obtinut.
Servim cu un pahar de roze.
Un adevarat deliciu!!!!!!
ce select arata platoul, jos palaria :D
RăspundețiȘtergereMultumesc!!!!!
RăspundețiȘtergereAu fost de vis!