2 noiembrie 2010

Ghiveci de legume cu carnita de pui

Ingrediente necesare:
- 1 piept pui
- ceapa
- morcovi
- ardei gras
- devlecel
- fasole verde
- rosii
- patrunjel 


Mod de preparare.:

Pieptul de pui se taie cubulete si se caleste. Dupa ce s-a calit se scot bucatelele de carne pe o farfurie si se acopera. 

In uleiul in care am prajit carnita, calim ceapa tocata solzisori impreuna cu 3-4 linguri de apa.
Dupa ce ceapa s-a aurit, adaugam morcoveii taiati rondele, impreuna cu ardeii, fasolica, si dovlecelul. Lasam 2-3 minute sa se caleasca, adaugam rosiile taiate marunt, daca este necesar punem un pahar de apa si lasam la fiert la foc domol acoperite cu capacelul. 


Cand legumele s-au patruns, adaugam carnita prajita, verdeata tocata marunt si dam la cuptor pentru a mai scadea sosul putin. 

Servim presarat cu patrunjel. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii