Ingrediente necesare:
- 1 piept pui
- ceapa
- morcovi
- ardei gras
- devlecel
- fasole verde
- rosii
- patrunjel
Mod de preparare.:
Pieptul de pui se taie cubulete si se caleste. Dupa ce s-a calit se scot bucatelele de carne pe o farfurie si se acopera.
In uleiul in care am prajit carnita, calim ceapa tocata solzisori impreuna cu 3-4 linguri de apa.
Dupa ce ceapa s-a aurit, adaugam morcoveii taiati rondele, impreuna cu ardeii, fasolica, si dovlecelul. Lasam 2-3 minute sa se caleasca, adaugam rosiile taiate marunt, daca este necesar punem un pahar de apa si lasam la fiert la foc domol acoperite cu capacelul.
Cand legumele s-au patruns, adaugam carnita prajita, verdeata tocata marunt si dam la cuptor pentru a mai scadea sosul putin.
Servim presarat cu patrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Ultimele comentarii