24 iulie 2010
Bulz Dacic
Ingrediente necesare:
- malai
- apa
- sare
- branza telemea tare
- costita
- oua
- smantana
Mod de preparare:
Din apa , malai si putina sare, se pregateste o mamaliga tare si se da la rece.
Costita se taie fasii si se trage in tigaie, iar ouale se fac ochiuri moi.
Dupa ce s-a racit mamaliga, se formeaza un cuib in care se pune branza telemea rasa si costita trasa la tigaie. Acest cuib se strange si se face ca o mingiuta.
Mingiutele se pun intr-un vas, deasupra se pun ouale ochiuri, se mai impaneaza putin cu costita si se da la cuptor aproximativ 15 minute.
Se presara branza telemea si smantana si se serveste.
Minunat!!!!!
PS: Eu nu am mai apucat sa fac poza cu smantana pt ca l-au papat rapid :))
Frumos blogul tau Miha. Imi place! ;) Numai retete delicioase ai aici!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Miha!!!!
RăspundețiȘtergereDin pacate timpul nu mi-a permis sa actualizez, dar promit sa o fac cat de curand pentru ca am o multime de retete delicioase!!!
Te pup
Felicitari, ai castigat cu aceasta reteta la Bucataria de azi!
RăspundețiȘtergereIn masura in care Dacii au calatorit in America pentru a aduce porumbul, da, mancau bulz de mamaliga...
RăspundețiȘtergereeste super tare blogul tau tino tot asa ma bucur ca te-am gasit multa bafta!!!!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc din suflet!
Ștergere