Ingrediente necesare:
- 200 g biscuiti fragezi
- 125 g unt
- 250 g crema de ciocolata
- esenta vanilie sau rom
- 400 g iaurt gras
- 150 g zahar pudra vanilat,un plic de gelatina
- 800 g capsuni
Mod de preparare:
Biscuitii se maruntesc fin,prin masina de tocat sau robot,apoi se amesteca bine cu untul topit amestecat cu
ciocolata si esenta.
Se pune o folie de celofan intr-o forma mai inalta si turnam amestecul de biscuiti,presand usor,pana tasam toata suprafata,apoi punem deasupra capsuni intregi
Se mixeaza iaurtul cu zaharul pudra vanilat apoi turnam in fir subtire,gelatina pe care am dizolvat-o in apa rece apoi am topit-o la bain -marie.Acest amestec se toarna peste capsunile din forma ,se lasa cam 10 minute la frigider apoi se decoreaza cu feliute subtiri de capsuni,infipte usor in crema.Se da la rece aproxim. 2-3 ore.
ce bine arata!!
RăspundețiȘtergereMihaela o prietena de-a mea mi-a dat colectia ei de retete. Printre ele se afla si aceasta reteta, de la tine. Nu pot sa spun decat ca astept sa se coaca capsunii. Este minunata!
RăspundețiȘtergereMa bucur tare mult Irina!!!!!!
ȘtergereEste o prajiturica delicioasa si abia astept sa o incerci si sa imi spui daca iti place.
Te puuup!!!!