31 ianuarie 2013

Coasta de porc cu mirodenii

Am gasit in calculator aceasta coasta incredibil de delicioasa pregatita de ceva vreme, dar sa fiu sincera eram muuult mai fericita daca o gaseam pe masa in bucatarie implorandu-ma sa o mananc :)))))))

Dar.....ca sa nu salivez singura la aceasta ora, am decis sa va spun cu ce am imbunat-o atat de tare :)

Ingrediente necesare:
 - coasta de porc
- busuioc
- rozmarin
- salvie
- piper
- chili
- boia
- menta
- maghiran
- sare
- cimbru
- vin alb

Mod de preparare:
Spalam coasta de porc si o punem la scurs.
Punem toate mirodeniile intr-un mojar si le pisam bine.
Cu acest amestec de mirodenii frecam coasta de porc dupa care o lasam sa se odihneasca 1/2 ora.
Dupa acest timp, o asezam intr-o punga mai grosuta (cele pentru congelat legume), adaugam doua pahare generoase cu vin alb, inchidem punga si o asezam in frigider pentru cateva ore bune.
Dupa ce a stat la rece suficient de mult timp pentru a se fragezi si a se imprietenii cu aroma mirodeniilor, transferam totul intr-o punga pentru gatit pe care o dam la cuptor la foc domol pana cand carnita se patrunde bine.
Servim cu cartofi cu rozmarin sau cu cartofi acordeon pregatiti ca AICI


Sa aveti pofta!!!!!!


7 comentarii:

  1. :)) Cred si eu!! Si eu as fi tare fericita daca as vedea costele astea pe o farfurie din fata mea, nu doar in pozele din reteta ta :P Super ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai de mine,nu se mai termina coasta asta! Tine cat vezi cu ochii! Bunaciune!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vecina, puteai sa ma chemi si pe mine la asa minunatie aromata:)Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce rumena si frumoasa e! Te imbine sa "canti" la ea si sa n-o mai lasi din mana.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihaela ce imi faci? De cand vreau o reteta de coasta.... Place place place e putin spus...

    RăspundețiȘtergere

Ultimele comentarii