facebook

20 noiembrie 2018

Varza calita cu carnati Maestro Caroli

Dragilor, zilele trecute va povesteam (si va aratam šŸ˜Š) ce pachet minunat am primit de la Caroli si More than Pub

Un cos plin cu produse 100% naturale.

Le-am incercat pe toate, gustul este extraordinar si da, este adevarat, sunt 100% naturale!!!!

Eticheta acestor produse este impecabila fara nici o urma de conservanti, E-uri sau alti aditivi. Iata dovada.

Carnatii MAESTRO de la Caroli sunt disponibili in doua varainte:  subțiri și groși, fiecare sortiment conținĆ¢nd 100% ingrediente naturale: carne de porc, condimente naturale, sare și țelină. ATAT.

CĆ¢rnații Maestro sunt preparați după o rețetă tradițională, Ć®n a cărei elaborare au fost implicați și numeroși producători artizanali din diferite regiuni ale țării: Moldova, Ardeal, Banat și Oltenia.

Cel mai bine este sa ii incercati si voi si sa va convingeti de cat de impecabila este eticheta acestor produse.Eu am facut o delicioasa varza calita cu acesti carnati Maestro, am trantit si o mamaliga langa si toata lumea s-a lins pe degete :)

Va las si voua reteta aici šŸ˜‰


Ingrediente necesare:

- carnati grosi Maestro de la Caroli

1 varza mare

- 1 ceapa rosie

- 1 ardei capia 

- pasta de tomate

- 1 crenguta de cimbru

- sare, piper

- marar si patrunjel verde

- boia

Mod de preparare:

Am tocat varza fasiute, am amestecat-o cu putina sare si am lasat-o deoparte.

Am crestat usor carnatii Maestro si i-am tras la tigaie in putin ulei dupa care i-am scos intr-o farfurie.

In uleiul ramas am calit ceapa rosie si ardeiul si cand acestea s-au inmuiat am adaugat varza tocata si am amestecat. Am adaugat condimentele si crenguta de cimbru, am amestecat bine si am lasat la foc potrivit aproximativ 10 minute pana cand varza a devenit moale.

Am adaugat 1 lingura de pasta de tomate facuta in casa, 2 cani cu apa si am fiert varza pe foc amestecand continuu pana cand aceasta a fost bine gatita. 

Am adaugat verdeata tocata marunt si am servit cu carnati Maestro asezati deasupra si cu o portie generoasa de  mamaliga.

Un deliciu!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii