facebook

31 ianuarie 2013

Coasta de porc cu mirodenii

Am gasit in calculator aceasta coasta incredibil de delicioasa pregatita de ceva vreme, dar sa fiu sincera eram muuult mai fericita daca o gaseam pe masa in bucatarie implorandu-ma sa o mananc :)))))))

Dar.....ca sa nu salivez singura la aceasta ora, am decis sa va spun cu ce am imbunat-o atat de tare :)

Ingrediente necesare:
 - coasta de porc
- busuioc
- rozmarin
- salvie
- piper
- chili
- boia
- menta
- maghiran
- sare
- cimbru
- vin alb

Mod de preparare:
Spalam coasta de porc si o punem la scurs.
Punem toate mirodeniile intr-un mojar si le pisam bine.
Cu acest amestec de mirodenii frecam coasta de porc dupa care o lasam sa se odihneasca 1/2 ora.
Dupa acest timp, o asezam intr-o punga mai grosuta (cele pentru congelat legume), adaugam doua pahare generoase cu vin alb, inchidem punga si o asezam in frigider pentru cateva ore bune.
Dupa ce a stat la rece suficient de mult timp pentru a se fragezi si a se imprietenii cu aroma mirodeniilor, transferam totul intr-o punga pentru gatit pe care o dam la cuptor la foc domol pana cand carnita se patrunde bine.
Servim cu cartofi cu rozmarin sau cu cartofi acordeon pregatiti ca AICI


Sa aveti pofta!!!!!!