24 septembrie 2012

Crumble cu prune


Ingrediente necesare:

- 500 gr prune
- 100 gr fulgi de ovaz
- 100 gr biscuiti
- 100 gr zahar brun
- 1 lingurita scortisoara
- 50 gr unt
- migdale feliate

Mod de preparare:
Spalam prunele si le despicam in jumatati scotandu-le samburii.
Le asezam intr-un vas uns cu unt si presaram peste ele zahar brun, un praf de scortisoara si le dam in cuptorul incins pentru 10 minute.
Intre timp pregatim un aluat sfaramicios din biscuiti pisati, fulgii de ovaz sfaramati in blender, unt si un praf de zahar .
Dupa ce prunele s-au inmuiat putin, lasand in vas sucul delicios, asezam deasupra lor aluatul sfaramicios, migdalele feliate si un praf de zahar brun si dam la cuptor pentru inca 15 min.

Servim deliciosul crumble langa o cupa generoasa cu inghetata.


5 comentarii:

  1. Un desert foarte bun! Prune, migdale, ovaz si inghetata langa, delicios!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte apetisant,mai ales ca este insotit de inghetata.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc!!!!!
    O combinatie minunata!!!!!
    Va puup

    RăspundețiȘtergere
  4. Delicios arata! Mi s-a facut o poftaa! :)

    RăspundețiȘtergere

Ultimele comentarii