facebook

5 noiembrie 2011

Gutui coapte

Ingrediente necesare:
- Gutui
- Zahar
- Scortisoara
- Miere


Mod de preparare:
Spalam gutuile, le facem o gaura in mijloc si le scoatem semintele.
Punem in fiecare scobitura cate o lingurita de zahar si un praf de scortisoara.
Ungem o tava cu unt, asezam gutuile si le dam la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 40 de minute.
Le servim stropite cu miere din abundenta si un praf de scortisoara.

5 comentarii:

  1. Asa ce mult imi aduc aminte de bunicii mei.Imi plac tare mult,le si simt mirosul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acolo m-am dus si eu cu gandul cand am simtit mirosul in casa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari in primul rand pentru blog,este o munca depusa eficient,in al doilea rand pentru minunatele postari...mi se pare foarte interesant. succes si sa munciti cu cel putin acelasi simt de raspundere pe viitor

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru aprecieri!
    Va mai astept in vizita cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere

Ultimele comentarii