facebook

20 octombrie 2010

Ciorbita de gaina

Ingrediente necesare:

- 1 gaina
- morcovi
- pastarnac
- patrunjel
- telina
- ardei gras
- ceapa
- cartof
- rosii in bulion
- paste
- 1 ou
- sare
- 2 cani bors 


Mod de preparare:
Gaina se curata, se spala bine si se taie in bucati. Se pune la fiert intr-o oala mare cu apa si sare si se fierbe pana se inmoaie. Dupa ce carnea este aproape fiarta, se toaca toate legumele marunt, se adauga si ele si se fierb de pana aproape de final. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile in bulion, borsul si pastele. Dupa ce toate au fiert bine si carnea este patrunsa, se potriveste de sare, se pune patrunjel tocat marunt, se opreste flacara si se adauga oul batut. Se serveste cu painica calda si ardei iute. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultimele comentarii