facebook

15 septembrie 2010

Salata italiana cu somon fume

Ingrediente necesare:


- o bucata somon fume
- un plic dressing salata italiana (Kotanyi)
- rosii cherry
- salata
- ardei capia rosu
- ardei gras galben
- castravete
- ceapa rosie
- morcov
- emmentaler
- parmezan
- patrunjel verde
- ulei de masline cu ierburi aromate
- otet balsamic
Mod de preparare:
Spalam bine toate legumele si le curatam de coaja pe cele care necesita acest lucru.
Intr-un bol mare, tocam marunt ardeii, castravetii,salata,cascavalul, ceapa rosie o taiem rondele, rosiile cherry in jumatati, iar morcovul il taiem fasii lunguiete si subtiri cu curatatorul de legume.
Somonul il taiem fasii subtiri si o parte il adaugam inainte de amestec , iar cealalta parte dupa ce am asezat salata pe platou.
Preparam plicul de salata Kotanyi adaugand 7 linguri apa, 2 linguri otet, si 5 linguri de ulei si amestecam foarte bine.
Asezam salata pe un platou, adaugam ultimele feliute de somon si minunatul dressingul  Kotanyi, presaram cu parmezan si servim.