10 mai 2009

Paste cu branza dulce.


Ingrediente necesare:

- 1 kg branzica dulce de vaci
- 1 pachet de paste lungi( gen spaghete)
- o cana de lapte
- 3 oua
- stafide
- 1/2 cana zahar
- un cub de unt
- 2 plicuri zahar vanilat ( sau esenta vanilie)

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare si o lingura de ulei si se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece.
Separat se pregateste amestecul de branza. Se pune branzica intr-un castron mare, se adauga ouale, zaharul, untul si stafidele care au stat in apa calda pt a se inmuia. Acest amestec de branza se impreuna cu pastele fierte, se amesteca bine, se adauga laptele si se aseaza intr-un vas de yena uns bine cu unt. Se da la cuptor pana se rumeneste bine. Cand este gata, se portioneaza si se serveste presarat cu zahar.

5 comentarii:

  1. Un desert usor de facut si foarte gustos

    RăspundeţiȘtergere
  2. vargabeles! minunat! sar'mana ca mi-ai amintit de reteta :)

    RăspundeţiȘtergere
  3. foarte buna reteta, am incercat-o si eu, pupp

    RăspundeţiȘtergere

Ultimele comentarii